Dieetsoorten

Energieherstelplan

Snel navigeren naar

Het energieherstelplan is ontwikkelt door diëtisten Marijke de Waal Malefijt en Tanja Visser. Bij het energieherstelplan leer je in 8 stappen de fijne kneepjes van vitaliteit verhogende voeding.

Uitgangspunten hierbij zijn:

  • het versterken van de constitutie, vertering, lever en nieren.
  • Het balanceren van de verteringsenergie en de reserve-energie
  • het waarnemen van de effecten in je lichaam

Waar bestaat het programma uit?

Het programma bestaat uit een stappenplan met theorie, voedingsadviezen en recepten en persoonlijke consulten.

Onderbouwing

Het Energieherstelplan programma is gebaseerd op de jarenlange praktijkervaring van twee diëtisten in een natuurgeneeskundige praktijk. Het plan is gebaseerd op de Chinese en AyurvedischeAyurvedische geneeskunde voedings-en gezondheidsleer.

Volg onze nascholing

De nascholing integrale voedingszorg & diëtetiek geeft je een uitgebreid inzicht in de verschillen en overeenkomsten tussen verschillende diëten en methoden.

Wij hopen je geïnspireerd te hebben! Ken je iemand in jouw omgeving voor wie dit artikel ook interessant is? Deel het via onderstaande buttons :)

WhatsApp
Email
LinkedIn
Facebook
Twitter
Contact

Vragen? Stel deze gerust!

Regulier voedingsadvies

Volgens Vandale.nl betekent conventioneel: door de gewoonte voorgeschreven. Conventionele geneeskunde wordt ook reguliere geneeskunde genoemd als het wordt vergeleken met de complementaire of alternatieve geneeskunde.

Voedingsadvies volgens leefstijlgeneeskunde

Leefstijlgeneeskunde is het geven van evidence-based leefstijladvies in de curatieve gezondheidszorg. Het doel is om de oorzaken van ziekten aan te pakken met aanpassingen in de voeding, toename van lichaamsbeweging, reguleren van kwalitatieve slaap, het bevorderen van sociale contacten, het aanleren van coping strategieën voor het omgaan met stress en het ontmoedigen van het gebruik van alcohol en drugs.

Smartsize Me

SMARTsize is een programma voor mensen met overgewicht

Oersterk

De oersterk methode is ontwikkelt door Richard de