Dieetsoorten

Oersterk

Snel navigeren naar

De oersterk methode is ontwikkelt door Richard de Leth op basis van paleontholitische uitgangspunten en heeft als doelpreventie van klachten.

Uitgangspunten hierbij zijn:

  • ontspanning
  • eten
  • regelmatig bewegen

Waar bestaat het programma uit?

Oersterk coaches kijken naar de voeding, beweging, ontspanning en mindset met als doel dat je de leiding krijgt over je eigen gezondheid. De methode oersterk helpt je om dit proces makkelijk, leerzaam en leuk te maken.

Onderbouwing

De methode is gebaseerd op kennis uit de reguliere en complementaire geneeskunde en psychologie, zoals kinesiologie, fytotherapie, orthomoleculaire geneeskunde, psycho-neuroimmunologie en andere holistische stromingen.

Volg onze nascholing

De nascholing integrale voedingszorg & diëtetiek geeft je een uitgebreid inzicht in de verschillen en overeenkomsten tussen verschillende diëten en methoden.

Wij hopen je geïnspireerd te hebben! Ken je iemand in jouw omgeving voor wie dit artikel ook interessant is? Deel het via onderstaande buttons :)

WhatsApp
Email
LinkedIn
Facebook
Twitter
Contact

Vragen? Stel deze gerust!

Regulier voedingsadvies

Volgens Vandale.nl betekent conventioneel: door de gewoonte voorgeschreven. Conventionele geneeskunde wordt ook reguliere geneeskunde genoemd als het wordt vergeleken met de complementaire of alternatieve geneeskunde.

Voedingsadvies volgens leefstijlgeneeskunde

Leefstijlgeneeskunde is het geven van evidence-based leefstijladvies in de curatieve gezondheidszorg. Het doel is om de oorzaken van ziekten aan te pakken met aanpassingen in de voeding, toename van lichaamsbeweging, reguleren van kwalitatieve slaap, het bevorderen van sociale contacten, het aanleren van coping strategieën voor het omgaan met stress en het ontmoedigen van het gebruik van alcohol en drugs.

Smartsize Me

SMARTsize is een programma voor mensen met overgewicht

Oersterk

De oersterk methode is ontwikkelt door Richard de