Dieetsoorten

Metabolic Balance

Snel navigeren naar


Metabolic Balance is een methode die bij overgewicht maar ook tal van lichamelijke (onbegrepen) klachten wordt ingezet. Het dieet wordt gemaakt aan de hand van een bloedanalyse.

Uitgangspunten hierbij zijn:

  • Bloedwaarde onderzoek
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Intensieve begeleiding

Waar bestaat het programma uit?

Het programma bestaat uit een bloedwaarde onderzoek, intensieve 1 op 1 begeleiding (ongeveer 10 consulten).

Onderbouwing

De methode is gebaseerd op bloedonderzoek en ervaringen van gebruikers.

Volg onze nascholing

De nascholing integrale voedingszorg & diëtetiek geeft je een uitgebreid inzicht in de verschillen en overeenkomsten tussen verschillende diëten en methoden.

Wij hopen je geïnspireerd te hebben! Ken je iemand in jouw omgeving voor wie dit artikel ook interessant is? Deel het via onderstaande buttons :)

WhatsApp
Email
LinkedIn
Facebook
Twitter
Contact

Vragen? Stel deze gerust!

Regulier voedingsadvies

Volgens Vandale.nl betekent conventioneel: door de gewoonte voorgeschreven. Conventionele geneeskunde wordt ook reguliere geneeskunde genoemd als het wordt vergeleken met de complementaire of alternatieve geneeskunde.

Voedingsadvies volgens leefstijlgeneeskunde

Leefstijlgeneeskunde is het geven van evidence-based leefstijladvies in de curatieve gezondheidszorg. Het doel is om de oorzaken van ziekten aan te pakken met aanpassingen in de voeding, toename van lichaamsbeweging, reguleren van kwalitatieve slaap, het bevorderen van sociale contacten, het aanleren van coping strategieën voor het omgaan met stress en het ontmoedigen van het gebruik van alcohol en drugs.

Smartsize Me

SMARTsize is een programma voor mensen met overgewicht

Oersterk

De oersterk methode is ontwikkelt door Richard de