Over Ons

Louise en Mirjam zijn met de voedingspiramide gestart omdat zij (en een grote groep diëtisten) het niet eens waren met de adviezen van het voedingscentrum. Het is haast niet meer voor te stellen maar toen werd aangegeven dat noten en havermout, niet pasten in een gezonde voeding.

Mirjam Bakker (linksboven) heeft sinds 2000 een praktijk als zelfstandig diëtist. Haar praktijk is gevestigd in Den Haag. In haar vrije tijd onderhoud zij een moestuin en teelt zij druiven, pruimen en aalbessen. Mirjam is ook een zeer goede kok. Zij schreef 15 jaar recepten voor kookboeken en tijdschriften.

Louise Witteman (rechtsonder) woont momenteel in Californië samen met haar man en dochter. Zij werkte tot 2013 als diëtist in Nederland. Naast de Voedingspiramide schreef zij het boek Voeding en Mondgezondheid. Momenteel houdt zij zich bezig met het ontwikkelen van e-health, serious games en mobiele applicaties die mensen helpen bij gezond eten.

Wij weten dat voeding echt een basiselement is van het behouden en bereiken van een gezond lichaam. Immers, je lijf moet het doen met hetgeen wat zij eet en drinkt! We merken in de praktijk dat kleine aanpassingen in je voeding al grote resultaten kan hebben op jouw gezondheid!

Daarbij weten heel veel mensen niet meer wat ze het beste kunnen eten, wel of geen brood en hoe zit het met melk, is vegetarisch beter? Is spelt beter dan tarwe?

Begin ook te eten volgens de voedingspiramide en kijk eens wat het met jou doet!

Stel je vraag
Hallo,

Heb je een vraag over de e-learning integrale diëtetiek of de voedingspiramide?
%d bloggers liken dit: