Boek & advies

Het boek

Het boek geeft een heldere uitleg over pure en natuurlijke voeding: een antwoord op al je voedingsvragen; wat is gezond, wat kan ik het beste eten?

In het eerste deel van het boek wordt uitgelegd wat echt gezonde voeding is. In het tweede deel vind je inspirerende dagmenu’s met recepten voor een heerlijk ontbijt, lekkere lunch en avondmaaltijd.

Het boek is geschreven voor iedereen die wil weten hoe je gezond eet met 100% natuurlijke producten zoals roomboter, noten, groente en fruit. Eten volgens de voedingspiramide levert jouw lichaam alle ingrediënten voor het bereiken en behouden van een goede gezondheid en stabiel gewicht.

Persoonlijk advies

Heb je het boek gelezen of heb je klachten en wil je graag persoonlijk advies? Raadpleeg dan een deskundige die met de voedingspiramide werkt. Leefstijladviezen, waaronder voeding, zijn altijd de basis van het advies van de Voed-je-Gezond diëtist. Uit ervaring weten wij dat veel gezondheidsklachten verbeteren of verdwijnen met aanpassingen in de voeding. We maken hierbij gebruik van een zo natuurlijk mogelijke onbewerkte voeding: de voedingspiramide, waar nodig aangevuld met voedingssupplementen. Ons doel, het bereiken en behouden van een optimale gezondheid.

Een inkijkje in het boek:
De eerste bladzijden van het boek:
De lekkere recepten zijn voorzien van allergenen-informatie:
Een voorbeeld uit het weekmenu:
Stel je vraag
Hallo,

Heb je een vraag over de e-learning integrale diëtetiek of de voedingspiramide?