Materialen

Lees hier meer over de verschillende materialen die wij ter beschikking hebben voor in de praktijk. Diverse voorlichtingsmaterialen zijn gratis te downloaden. Op verschillende producten is staffelkorting van toepassing. Op al onze materialen is copyright van toepassing.

Voedingspiramide boeken

Wil je meer dan 5 exemplaren bestellen van het boek Voedingspiramide om te verkopen in de praktijk? Dan kun je deze bestellen met een korting van 25 % op de inkoopprijs. Er is een vaste verkooprijs van 19,95, dit is de prijs waarvoor je de boeken moet aanbieden. Je moet ingeschreven zijn bij de kamer van koophandel om de boeken tegen inkoopprijs te kunnen bestellen. Mail ons je KVK en bedrijfsnaam en adres en we sturen je de een kortingscode toe.

Scheurblok

50 vellen met de afbeelding van de voedingspiramide en ruimte voor aantekeningen om in de praktijk te gebruiken.

Ze zijn te bestellen vanaf 1 exemplaar, voor 2 of meer exemplaren geldt er een korting op de prijs.

Voedingspiramide op je bord

Download de originele voedingspiramide placemat. Ideaal om te gebruiken bij (kook)workshops en voor de uitleg (in de praktijk) hoe de voedingspiramide er op je bord uitziet.

Folder Voedingspiramide

Folder met afbeeldingen van alle de 3 voedingspiramides (volwassenen, 4-18 jaar, zwangerschap(wens) & borstvoeding. Ideaal om te gebruiken in de praktijk of bij workshops. Je bestelt ze in de webshop voor een bijdrage in de verzendkosten.

Voedingspiramide in het kort

Deze brochure is gemaakt om snel aan de slag te kunnen met de voedingspiramide. Wil je de brochure gratis ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Voedingspiramide volwassenen

Wil je deze voedingspiramide als poster gebruiken in je praktijk, op je website zetten, of gebruiken in een presentatie, dan kan, download hem hier!

Voedingspiramide 4-18 jaar

Wil je deze voedingspiramide als poster gebruiken in je praktijk, op je website zetten, of gebruiken in een presentatie, dan kan, download hem hier!

Voedingspiramide zwangerschap(wens) & borstvoeding

Wil je ze voedingspiramide als poster gebruiken in je praktijk, op je website zetten, of gebruiken in een presentatie, dan kan, download hem hier!

Stappenplan suppletie

Het stappenplan is een hulp voor deskundigen om veilig en effectief de juiste supplementen te kiezen. Met dit stappenplan werk je volgens de principes van evidence based medicine.

Stel je vraag
Hallo,

Heb je een vraag over de e-learning integrale diëtetiek of de voedingspiramide?
%d bloggers liken dit: