Lunch voor 2.
Maak deze lunch bij voorkeur minimaal 1 avond van te voren, zo trekken de smaken goed in en wordt de salade alleen maar smakelijker.
700 g gekookte geschilde bieten
2 el rozijnen
Naar keuze: tl gedroogde dille, tl komijnzaadjes of tl kaneel
2 el olijfolie
2 el azijn
75 g feta
50 g walnoten
2 gekookte eieren
2 handjes rucola
Snij de bieten in blokjes. Doe ze in een schaal, of verdeel ze over 2 bakjes. Strooi er als je wilt wat gedroogde dille en komijnzaadjes over of wat kaneel. Doe rozijnen, olijfolie en de azijn erbij en schep het geheel om. Breek de walnoten erboven in stukjes. Brokkel de feta erover. Pel de eieren en snij ze in kwarten.
Om mee te nemen, leg de eieren en de rucola op de bieten.
Gelijk opeten, Schep de rucola erdoor en leg de eiparten erop. Eet lekker!