Wat is een orthomoleculair diëtist?

De voedingspiramide is gemaakt in samenwerking met het Netwerk Orthomoleculair Diëtisten (NOD). Orthomoleculaire voeding staat voor een natuurlijke, zo min mogelijk bewerkte voeding. Als de voeding niet toereikend is voor uw gezondheid kan de orthomoleculair diëtist u adviseren op het gebied van voedingssupplementen. De diëtisten van het netwerk zijn vertrouwd met de voedingspiramide.

Wat doet een orthomoleculair diëtist?

Een orthomoleculair diëtist kijkt naar het verhaal achter jouw klacht. Dit betekent dat het advies van 2 cliënten met dezelfde klacht er verschillend uit kan zien. Bij het samenstellen van het behandelplan /voedingsadvies houden we namelijk rekening met jouw persoonlijke geschiedenis, jouw stofwisselingstype. Jouw ideeën en wensen. En tot slot met jouw vitaliteit, energieniveau en mogelijkheden.

Wij gebruiken naast wetenschappelijke informatie onze ervaring om tot een voedingstherapie te komen. Afhankelijk van jouw behoefte helpen we je ook in de praktijk. Wat zeg je tegen mensen die jouw dieet maar een nutteloze expeditie vinden en hoe regel je het etentje met je collega’s.

Kijk hier voor advies en of lees meer hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel je vraag
Hallo,

Heb je een vraag over de e-learning integrale diëtetiek of de voedingspiramide?
%d bloggers liken dit: