Is Voedingspiramide een dieet?

Eten volgens de voedingspiramide levert je alles wat nodig is voor een optimale gezondheid en vitaliteit. De voedingspiramide is geen dieet. Het kan wel zijn dat je afvalt als gevolg van een normalisatie van je eetpatroon.

Een dieet is iets wat je voor een kortere tijd doet. Wij adviseren je juist kleine aanpassingen te maken die passen bij jou. Wil je in het weekend graag frietjes eten. Het is niet gezond. Maar als je het wilt kan het. Zijn er dingen die je echt niet graag eet. Pas het menu aan. Strenge diëten, waarbij je niets mag, zorgen er vaak voor dat je later meer gaat eten…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel je vraag
Hallo,

Heb je een vraag over de e-learning integrale diëtetiek of de voedingspiramide?
%d bloggers liken dit: