Folders en boeken

Lees hier meer over de verschillende materialen die wij ter beschikking hebben voor in de praktijk. Diverse voorlichtingsmaterialen zijn gratis opvraagbaar. Op verschillende producten is staffelkorting van toepassing. Op al onze materialen is copyright van toepassing.

Voedingspiramide boeken

De boeken zijn uitverkocht bij het Centraal Boekhuis. Boeken zijn te koop via www.groenekookacademie.nl

Voedingspiramide op je bord

Download de originele voedingspiramide placemat. Ideaal om te gebruiken bij (kook)workshops en voor de uitleg (in de praktijk) hoe de voedingspiramide er op je bord uitziet.

Folder Voedingspiramide

Folder met afbeeldingen van alle de 3 voedingspiramides (volwassenen, 4-18 jaar, zwangerschap(wens) & borstvoeding. Ideaal om te gebruiken in de praktijk of bij workshops. Tegen verzendkosten zenden we ze toe. Bestel ze via het contactformulier.

Voedingspiramide volwassenen

Wil je deze voedingspiramide als poster gebruiken in je praktijk, op je website zetten, of gebruiken in een presentatie, dan kan, download hem hier!

Voedingspiramide 4-18 jaar

Wil je deze voedingspiramide als poster gebruiken in je praktijk, op je website zetten, of gebruiken in een presentatie, dan kan, download hem hier!

Voedingspiramide zwangerschap(wens) & borstvoeding

Wil je ze voedingspiramide als poster gebruiken in je praktijk, op je website zetten, of gebruiken in een presentatie, dan kan, download hem hier!

Stappenplan suppletie

Het stappenplan is een hulp voor deskundigen om veilig en effectief de juiste supplementen te kiezen. Met dit stappenplan werk je volgens de principes van evidence based medicine.